Ves directament al contingut Selecciona idioma / Select your language

PMUS
Pedreguer

Emplena l'enquesta

Mitjançant aquesta web, vosté podrà conéixer tots els detalls del projecte d'elaboració del PMUS de la població de Pedreguer.

Un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) és un conjunt d'actuacions que tenen com a objectiu la potenciació de les formes de desplaçament més sostenibles (caminar, bicicleta i transport públic) dins d'una aglomeració urbana; és a dir, d’aquells modes de transport que compatibilitzen amb el creixement econòmic, cohesió social i defensa del medi ambient, garantint, d'aquesta manera, una millor qualitat de vida per als ciutadans.

A més podrà col·laborar en el projecte realitzant l'enquesta en línia. Els seus suggeriments són molt importants per a nosaltres atés que ens ajuden a conéixer l'opinió de les persones i així poder millorar, així que no dubte a utilitzar la bústia de suggeriments.

El punt de sortida de la Mobilitat Sostenible es centra en conèixer el grau de sostenibilitat dels diferents modes de transport disponibles per a cobrir l'actual demanda de desplaçaments i donar solucions a la distribució urbana de mercaderies.

Les bases d’una mobilitat més sostenible es constitueixen en la recerca de solucions per a reduir l’ús dels recursos naturals no renovables.

Notícies

Documents