Ves directament al contingut Selecciona idioma / Select your language

#TriaPedreguer

Els veïns i les veïnes de Pedreguer decidirem directament la prioritat de les inversions del nostre poble.

Resultats

Pressupostos Participatius 2020

L’Ajuntament de Pedreguer ha establert la regeneració democràtica com uns dels seus pilars bàsics. Una regeneració que passa per donar veu als ciutadans i ciutadanes i apropar-los a la presa de decisions. Una participació que té per finalitat que la ciutadania puga assolir majors quotes de coresponsabilitat política perquè “co-governen” el seu ajuntament, el seu poble.

Amb aquesta finalitat, estem elaborant actualment el Reglament de Participació.

Però tenim ja una llarga tradició. Enguany encetem la novena edició dels pressupostos participatius.

Pedreguer Participa pretén aprofundir en la participació real i efectiva de la ciutadania.

A tal efecte, s’obri, en primer lloc, un termini per a que tota la ciutadania puga proposar la seva proposta d’inversions.

Posteriorment, en una segona fase, aquestes propostes seran avaluades i analitzades pels Tècnics Municipals i cada proposta tindrà un pressupost estimat i una estimació de beneficiaris, així com el motiu pel qual queden desestimades les propostes, si és el cas.

I, en darrer lloc, en la tercera fase, seran els ciutadans i ciutadanes els que es pronunciaran sobre els projectes que consideren prioritaris.

Calendari

Propostes
20-31
juliol

Pots enviar la teva proposta d’inversió mitjançant formulari online o per registre d’entrada a l’Ajuntament. És fonamental que ens dones el teu telèfon i correu electrònic per si necessitem que ens aclarisques la teva proposta.

Avaluació
1 - 13
ago/sept

Una vegada rebudes les propostes ciutadanes, el cos tècnic de l’Ajuntament en donarà forma i seleccionarà aquelles que siguen de competència municipal.

Votació
14 - 30
setembre

La ciutadania de Pedreguer decidirà la prioritat de cada proposta mitjançant una votació telemàtica a través del portal web.

* Les dates del calendari poden sofrir variacions

Propostes